Monday, May 18, 2015

Hilla Hautanen Kesämaa - Summerland



HILLA HAUTANEN

KESÄMAA - SUMMER LAND

"Meedio Ursula Roberts välitti vuosien ajan transsissa tietoa henkiopas Ramadahnilta. Kun Ramadahn puhuu väreistä, hän puhuu myös erilaisista värähteistä, jotka ovat kauniimpia kuin värit, jotka näemme fyysisin silmin. Samoin kuin maan päällä myös henkimaailmassa kaikki näyttäytyy väreinä. Henkiset värit voidaan nähdä hengen silmin meditaatiossa tai kuvittelemalla ne.
Kaikki henkimaailmasta tehtävä työ tehdään värisäteiden avulla. Niiden avulla lähestytään ihmisen auraa, jotta ne koskettaisivat ihmisen sisintä. Sielun värit muuttuvat kehityksen myötä. Jokaisella on aluksi yleensä punaista, sinistä ja kultaa. Henkistyessä ne muuttuvat herkiksi ja hienostuneiksi värisävyiksi, maallistuessa raskaiksi sävyiksi.
Henkimaailmassa on Ramadahnin mukaan eri värisiä kausia: voi olla sinertävää, vihertävää tai kellertävää. Kesämaa eli se henkimaailman tila, jonne useat maan päältä henkitasolle siirtyvät saapuvat, on täynnä sateenkaaren värejä. "

Katkelma on Marjut Hjeltin Turun kesäseminaarissa pitämästä esitelmästä. Se perustuu kirjaan: Truths of the Spirit World in Lectures by Ramadahn through the Mediumship of Ursula Roberts, vol. 1 of 7. The Ramadahn Trust, 2005.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.