Monday, November 21, 2011

Taiteen ammattikuskeille


Drive In - Art Community on kohtaamispaikka taiteilijoille. Blogin kautta voi yksittäinen ammattitaiteilija luoda kontakteja, hakea näyttelypaikkoja tai vaikka esitellä taiteensa työvaiheita ja samalla mainostaa tulevia näyttelyitä. Täällä voit luoda ja tiedottaa myös projekteista kuvataiteen kentällä ammattitaiteilijoille. Projektiin voi ajaa mukaan ja lähteä pois - tämä yhteisö ei sido ketään: vain niihin projekteihin sitoudutaan, joihin osallistutaan. Jokainen projekti vastaa itsestään, blogin ylläpitäjät vastaavat vain nettisisällöstä. Projekti voi käyttää Drive In yhteisöä ja sen logoa tarvittaessa.

Projekti voi olla myös virkistyspäivä taiteilijoille tai mitä ikinä yhdessä keksitäänkään tehdä: projekteilla voi olla taiteellinen tavoite, jolloin ne koskevat ammattitaiteilijoita tai projekti voi olla ei taiteellinen esim. tapahtuma, jolloin ammattipiirin ulkopuoleltakin voidaan kutsua osallistujia. Projekti voi rajata osallistujansa, mutta Drive In yhteisössä voi ajella jokainen ammattitaiteilija, jonka voidaan nähdä edustavan kuvataiteen kenttää. Projektikenttä on avoin: nykytaiteen näyttelyistä, poikkitaiteellisesta toiminnasta - myyntitapahtumiin jne. Osallistuja voi olla myös toisen taiteen alan edustaja, joka haluaa osallistua poikkitaiteelliseen projektiin.

Blogissa ilkeily ei ole sallittua, toiminta perustuu ystävällismieliseen taiteilijoiden keskinäiseen yhteistyöhön. Ylläpitäjä voi poistaa asiattomuudet blogisivustolta.

Self service gallery for artist: Koppelo. Gallerian puolesta valvonta. Projektit ja yksityiset taitelijat voivat hakea näyttelyaikaa Galleria Koppeloon blogin kautta.

Blogimme on juuri avautunut ja kehitysvaiheessa vielä. Tammikuusta eteenpäin on heti haettavissa Galleria Koppeloon näyttelyaikoja.
Lisäämme lähiaikoina valokuvia tilasta, joka sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Hämeenpuistossa. Tilassa on jo pitkään toiminut Galleria Koppelo. Täydennämme lisätietoja blogiimme jatkuvasti.


Blogin ylläpitäjät ja luojat:
Tina Jokitalo ja Kanerva Niemelä

Koppelon näyttelyajasta kiinnostuneet voivat ottaa sähköpostilla yhteyttä.  
email: driveinartist@gmail.com

2 comments:

  1. Ensimmäinen projekti:

    Nettijulkaisu, Issuu.com kautta. Projektiin voi tulla mukaan ammattitaiteilijat. Ilmoittaudutuminen: driveinartist@gmail.com.

    http://issuu.com/groups/artpeople

    ReplyDelete
  2. Kanervan:

    Uuden työhuoneeni avajaiset Kaskitie 8. la 26.11. klo18.30-20.30 Tervetuloa!

    Projektina pienimuotoisesti virkistäytymispirskeet.

    Tervetuloa sekä taiteilijat että yleisö.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.