Tuesday, June 3, 2014


 

 

 

Made in Tyrvää -korunäyttely

Kuusi kokoelmaa uniikkeja käsityönä valmistettuja koruja


Avoinna 2.6.-28.6.2014

Ma-pe 12-17.30, la 12-15, su suljettu

Galleria Koppelo, Hämeenpuisto 25, Tampere. 






Näyttelyn järjestävät keväällä 2014 kultasepänalan artesaaneiksi valmistuneet Anne-Mari Hietakangas, Jirina Paajanen, Taneli Riitahaka, Eeva Selänpää, Jukka Viemerö ja Sonja Vähälä.

Syksyllä 2013 näyttelyn järjestäjät aloittivat viimeisen vuotensa Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Alkusyksystä he saivat ajatuksen korunäyttelyn järjestämisestä valmistumisen kunniaksi. Näyttelyn suunnittelu aloitettiin pian ja sitä ollaan valmisteltu opintojen ohella koko viimeisen vuoden ajan. Näyttelyn järjestäjiä yhdistää opintojen lisäksi, into tehdä omanlaisiaan koruja. Järjestäjien omat tyylit tulevat esille myös korunäyttelyssä, jossa jokainen esittelee oman tyylinsä mukaisen kokoelman töistään.
 

Made in Tyrvää on juhlistus opinnäytetöille, joissa yhdistyy tekijöiden luovuus ja kaikki se osaaminen, mitä he ovat kolmessa vuodessa Tyrväältä saaneet. Näyttely on päätepiste opiskelulle, mutta alku tulevaisuudelle kultasepänalalla. Järjestäjät haluavat töillään tuoda esiin kotimaista käsityötaitoa ja osaamista. Näyttelyssä on opinnäytetöiden ja yksittäisten uniikkikorujen lisäksi esillä myös koruja järjestäjien tulevista myyntimallistoista.

Näyttelyn sivut facebookissa: https://facebook.com/madeintyrvaa

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.